tirsdag den 25. september 2012

London Iphone cover

Se her, hvad der kom med posten i morges: mit nye Iphone-cover. Er det ikke bare flot? Jeg købte det på etsy.com, hvor der stod, at leveringstiden var 2-4 uger, men det ankom under en uge efter jeg bestilte det. Det er altså god service.

5 kommentarer:

 1. Hejsa. Velkommen til blog-verdenen. Her ser hyggeligt ud, så jeg bliver hængene og glæder mig til at se hvad du byder på i fremtiden. Jeg vil rigtig gerne høre lidt om Kina, for min datter og hendes kæreste arbejder på at tage et halvt års praktik derude fra august 2013. Sikke lækre kager du har lavet - hvor er du dygtig. Hvor kan jeg tilmelde mig som fast læser ?

  Rigtig god weekend.

  Kh Mette

  PS. arghh, du har de trælse koder på, men det ved du måske ?...

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Mange tak :) Hvor er det dejligt, at du gerne vil følge med her. Jeg glæder mig meget til at komme igang med at skrive om Kina, men skal lige finde den bedste måde at sætte det op på. Det lyder bare rigtig spændende med din datter og svigersøn - håber selv at kunne gøre det samme engang, når jeg er lidt længere i studierne.
  Jeg har forsøgt mig med at gøre sådan, at man kan tilmelde sig i siden nu - håber det er rigtigt, det jeg har gjort?
  Hvad er det for nogle koder? Det ved jeg nemlig ikke - har stadig lidt svært ved at finde rundt herinde, så dejligt, at du vil hjælpe lidt :)

  Rigtig god weekend til dig også!

  SvarSlet
 3. Så har jeg tilmeldt mig som fast læser. Koderne ligger i dit kommentarfelt. Man skal udfylde en bogstav og tal kombination, som ofte er ret svær at læse. Der har været skrevet meget om de trælse koder i blogverdenen. Jeg tror nok, at Søhesten har en vejledning så de kan fjernes hvis du ønsker det.

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Kunne ikke finde den hos Søhesten, men Belladotte har en vejledning til at fjerne koderne. Se under d. 26. august 2012.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Mange tak for hjælpen - synes også de er lidt irriterende de koder. Jeg tror jeg har fået fjernet dem nu! Så må jeg tage stilling til, om de skal tilbage, hvis der engang skulle blive problemer med spam :)

  SvarSlet